Infoisinfo Nederland

Beau & Beau Schoonheidssalon Huid-Lijf-Welzijn
Schoonheidssalon in Waarland

website
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 022642290?

Adres

Veluweweg 10. P.C. 1738 BC, Waarland, Noord Holland.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Beau & Beau Schoonheidssalon Huid-Lijf-Welzijn

Mooi van binnen is mooi van buiten en andersom, daar staat Beau & Beau voor. Met veel passie en overtuiging zetten wij ons in om jou lekker in je vel te laten zitten. Door huidverbetering met o.a. de beroemde bindweefselmassage van hannah, het rode licht van de Beauty Angel en de top in huidverzorgingsproducten van hannah. Verder van binnenuit met voedingssuplementen, ontspanning door middel van lichaamsmassages, voetreflexmassage en voedingsadviezen. Voor ons is het belangrijk dat je je thuis en welkom voelt, dat je blij en stralend de deur weer uit gaat en goed voor jezelf zorgt. Door middel van scholing, vakkennis en een steeds groter en completer aanbod zijn we in staat je op alle vlakken te helpen om zowel letterlijk als figuurlijk goed in je vel te zitten. Daarbij hebben we een holistische visie en een groot netwerk om het beste uit jouzelf te halen. Daarbij wordt ook het mentale en emotionele deel niet vergeten. Mariska is Lichter Leven Coach en Transformatief Coach om je op weg te helpen naar een Lichter Leven waarbij jij je leven leeft in plaats van ondergaat.
Lees verder...
Bindweefselmassage, Chemische peeling, Hannah, Huidverjonging, Ontharen, Gezichtsbehandeling, Huidverzorging, Huidverbetering, Massage, Pedicure, Acnebehandeling, Afslanken, Anti-aging, Bruids make-up, Couperose behandeling, Dieptereiniging huid, Epileren gezicht / gezichtsontharing, Gezichtsbehandeling voor mannen, Harsen, Lichaamsbehandeling, Manicure

Sociale netwerken

Foto's en video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag
   Dinsdag 09:30:00 21:30:00
   Woensdag 09:00:00 21:30:00
   Donderdag 08:30:00 17:30:00
   Vrijdag 09:00:00 17:30:00
   Zaterdag 09:00:00 16:00:00
   Zondag

M Closed, Tu 9:30am-9:30pm, W 9am-9:30pm, Th 8:30am-5:30pm, F 9am-5:30pm, Sa 9am-4pm, Su Closed (zaterdag niet standaard open)

Betalingsmethoden die wij gebruiken:

Cash, Contactloos betalen, Maestro

Beoordelingen van Beau & Beau Schoonheidssalon Huid-Lijf-Welzijn (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe